Animal Guided Business Mastery

Animal Guided Business Mastery

Bouw jouw bedrijf op jouw voorwaarden door de beste versie van jezelf te worden, door te ontdekken wat de natuur jou te leren heeft en om dit vervolgens te vertalen naar concrete acties binnen jouw bedrijf voor meer omzet, klanten & vrijheid.

Deze training is voor jou als

 • Check_Icon
  Je het gevoel hebt vast te zitten in jouw bedrijf en je niet weet welke kant je nu op mag gaan
 • Check_Icon
  Je het gevoel hebt dat er meer in jou en jouw bedrijf zit dan er nu uitkomt
 • Check_Icon
  Je de ambitie in jezelf voelt kriebelen om grootse dingen te doen en bereiken
 • Check_Icon
  Je klaar bent met aanmodderen en het nu goed wilt gaan aanpakken
 • Check_Icon
  Je klaar bent om JA te zeggen tegen jezelf en alles dat je bent
 • Check_Icon
  Je zin hebt om aan jezelf en aan jouw bedrijf te gaan werken
 • Check_Icon
  Je bereid bent om de lastige dingen aan te kijken omdat je weet dat je daardoor gaat groeien

Want uiteindelijk wil je gewoon

Klanten krijgen die ècht bij jou passen en niet meer het gevoel hebben ‘ja’ te moeten zeggen omdat je anders je boterham niet kan betalen.

Weten wat je moet doen om een succesvol bedrijf op te bouwen zonder dat je dingen moet doen die je eigenlijk niet fijn vind, zoals keiharde sales.

Meer impact maken in jouw werkveld, omdat je weet hoeveel beter het dan zal worden voor zovelen als jij hen kan en mag helpen.

Verkopen op een fijne manier want harde, koude acquisitie ligt jou gewoon niet. Je wilt graag helpen, maar je wil ook niet over lijken gaan.

Zelfverzekerd zijn en jezelf volledig laten zien met alles wie je bent. Je wil je niet langer verschuilen achter onzekerheid die je klein houd.

Jouw droomleven creëren en doen wat je het allerleukste vind, zonder dat je in te moeten leveren op andere zaken waar je ook waarde aan hecht.

Het goede nieuws: dat kan ook

Ik snap het: het is makkelijk om in een soort ondernemers-fuik terecht te komen waarbij de strategieën je om de oren vliegen. Ondernemer A draaide al 60k per maand in haar eerste kwartaal en ondernemer B zit binnen een jaar bijna op een miljoen.

Heel tof voor hen, absoluut. Maar jou triggert het, want je probeert het al even en je komt maar net rond. Het is dan ook heel verleidelijk om mee te gaan in hun methodes, want: Het werkt toch!?

Ja, voor hen. Je realiseren dat we allemaal op ons eigen pad zijn. Daardoor werkt voor iedereen wat anders en wil het niet zeggen dat je hetzelfde resultaat gaat krijgen. En zo wel: dat het voor jou ook moeiteloos kost.

Want dat is wat je wil: moeiteloosheid. Je wil geen slaaf worden van je eigen bedrijf.

De online training bestaat uit drie delen, zodat jij kan ondernemen op jouw manier

Deel I

In deel I gaan we focussen op het worden van de beste versie van jezelf. Wanneer jij kampt met beperkende overtuigingen, dan werkt dat door op jouw bedrijf.

Deel II

In deel II gaan we focussen op de hulp die altijd al aanwezig is. Zo kan een blik op de natuur al helpen om realisaties te krijgen die je nodig hebt om knopen door te kunnen hakken.

Deel III

In deel III gaan we aan de slag om wat je hebt geleerd, te vertalen naar jouw bedrijf en passende (marketing)strategieën om de juiste mensen aan te trekken.

Na deze training weet jij

 • Check_Icon
  Waar je jezelf saboteert en hoe je dit kunt shiften
 • Check_Icon
  Hoe je jouw bedrijf kunt oprichten en runnen op jouw voorwaarden
 • Check_Icon
  Hoe je jouw ideale klanten aantrekt en tot klant maakt zonder salesy te zijn
 • Check_Icon
  Hoe je gebruik kunt maken van de natuur om je heen bij vragen
 • Check_Icon
  Hoe je jouw cyclus kunt gebruiken in jouw voordeel
 • Check_Icon
  Hoe hooggevoeligheid juist jouw kracht is in plaats van valkuil
 • Check_Icon
  Alles rondom de wet van aantrekking en hoe je succesvol manifesteert
 • Check_Icon
  Hoe jouw (huis)dier jou spiegelt en je zo helpt te groeien als persoon

Wat zeg je ervan? Ben jij klaar voor groei?

Animal Guided Business Mastery

 • Check_Icon_2
  Deel I, II & III
 • Check_Icon_2
  Direct toegang tot de ontwikkelde modules
 • Check_Icon_2
  Onbeperkt toegang tot de training
 • Check_Icon_2
  Interactieve leeromgeving met gelijkgestemden
 • Check_Icon_2
  De mogelijkheid om vragen te stellen

Nu slechts €333 incl. btw (normaal €999)

Omdat de training nog in aanbouw is, kun je het nu tijdelijk zeer voordelig aanschaffen. Je kunt direct starten met deel I. Deel II komt beschikbaar op 6 november 2023 en deel III komt beschikbaar op 1 januari 2024.

Veelgestelde vragen

Dan is de leeromgeving er om je te helpen! Het is namelijk een interactieve omgeving waarin je kunt connecten met gelijkgestemden. Ik ben er uiteraard ook actief, dus deel gerust je vraag en ik – of iemand anders in de omgeving – beantwoord het met liefde.

Zolang de training bestaat. Ik houd namelijk niet van loze beloftes zoals dat je levenslang toegang hebt. Dan zou ik suggereren dat je over 80 jaar nog steeds kunt inloggen. Hoewel dit mijn ‘paradepaardje’ is, ga ik 80 jaar ook niet volmaken ;). Ik beloof je dat de training voor lange tijd online staat. Mocht ik toch besluiten de training offline te halen, dan krijg je nog minimaal 3 maanden de ruimte om alles nog eens te doorlopen.

Jazeker! Die optie wordt je aangeboden op de betaalpagina.

Hoe graag ik dat ook zou willen doen, maar dat kan ik niet. Het ligt namelijk volledig binnen jouw verantwoordelijkheid. En dat is juíst fijn, want daardoor is de sky not the limit! 😉

Wat maakt het dat je twijfelt? Is het de angst dat je wellicht niet eruit haalt wat erin zit? realiseer je dat je zelf volledig de controle en verantwoordelijkheid hebt. Wat je erin stopt, haal je eruit.

Zeker weten! Ik had zelf ook altijd de aanname dat spirituele mensen, mensen op geitenwollen sokken zijn. Het tegenovergestelde is echter eerder waar. Het is de meest normale vorm van in het leven staan, iets wat je waarschijnlijk in de kern ook allang doet.

Je hoeft geen ondernemer te zijn om de training te doen, maar het is wel belangrijk dat je de ambitie hebt om het te worden. Fulltime of parttime maakt hierin niet uit.

Nope, enkel een portie lef heb je nodig. Want we gaan wel aardig wat lastige dingen in jezelf aankijken. 🙂

Zeker niet! Want het gaat niet perse om je eigen dieren. Dieren van anderen, maar ook de (wilde) natuur om je heen kunnen jou helpen.

Dan raad ik je aan om even contact op te nemen of mijn een DM op Insta te sturen.

Inschrijven wachtlijst

De online training Animal Guided Business Mastery wordt momenteel gebouwd. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn van de lancering.