Animal Guided Business Mastery

Deel I

De krachtige vrouw

We brengen wie jij bent volledig in kaart door de krachtige vrouw die al in jou zit naar voren te halen. We gaan hiervoor diverse lagen afpellen door aan de slag te gaan met jouw (belemmerende) overtuigingen en het verkrijgen van meer zelfliefde.

Jij bent de belangrijkste schakel in jouw bedrijf, daarom is het essentieel om jezelf door en door te kennen en bepaalde patronen te doorbreken die jouw succes in de weg staan. Daarnaast mag je ook jouw vrouwelijk lichaam beter leren kennen, om daar vervolgens business wise je voordeel mee te doen.

We beginnen met de reis naar meer zelfliefde

Wanneer je stopt met het koppelen van jouw eigenwaarde aan wat anderen wel of niet doen zul je niet alleen een gelukkiger mens worden: het zal ook een positief effect hebben op je hele bedrijf. Want je durft te staan voor wat je gelooft. Je ownt je prijzen want je weet dat een ‘nee’ los staat van jou als persoon en je durft groot te dromen, want wat anderen zeggen boeit niet meer.

Daarna gaan we aan de slag met jouw mindset

Je zit jezelf meer in de weg dan je zelf doorhebt. Zelfsabotage komt in allerlei vormen en maten en vaak ook nog eens grotendeels onbewust. Daarom is dit een belangrijk onderdeel in dit eerste deel van de online training, omdat je hierdoor ook jezelf kunt belemmeren in je eigen succes.

Stel, jij wil graag een ton omzet per jaar gaan verdienen, maar je hebt een overtuiging dat rijke mensen arrogant zijn, dan zul je jezelf onopgemerkt in de weg gaan zitten. Je stelt dingen uit door oneindig te blijven hangen op hoe je website eruit ziet zodat je niet het èchte werk hoeft te doen.

Of wellicht zou jij graag voor een groot publiek willen spreken, maar laat jij jezelf nu nog niet zien doordat je bang bent voor wat mensen zullen vinden van jouw uiterlijk. ‘Eerst een beugel’, ‘eerst een mooie huid’ en dan…

Ik wil het ook hebben over jouw hooggevoeligheid

Veel mensen zijn zich niet eens bewust dat ze hooggevoelig zijn doordat het stereotype overheerst. Het type persoon dat zogenaamd onder een steen leeft en nooit op een feestje zal verschijnen.

Toch is dat lang niet altijd het geval, want je hebt ook extraverte hooggevoelige mensen die juist kunnen genieten van prikkels, maar wel op hun eigen manier.

Hooggevoeligheid is iets dat ik zie als een kracht doordat je meer oppikt vanuit jouw omgeving en via jouw intuïtie, maar wel iets waar je mee mag leren dealen doordat je meer ‘open’ staat. Wanneer je leert wat jouw krachten en valkuilen zijn, dan kun je hiermee rekening houden.

Ga je voor het eerst een webinar geven? Dan is het voor jou wellicht een goed idee om de dag ervoor en de dag erna jezelf rustig te houden ter voorbereiding en om weer op te kunnen laden bijvoorbeeld.

Of heb je juist een enorm lege agenda? Dan kan het voor jou juist een goed idee zijn om een lunch date met een vriend(in) in te plannen om te voorkomen dat je juist onderprikkelt raakt.

Jouw cyclus komt ook aan bod

Want lets face it: we hebben er nu eenmaal mee te maken. Ik vind dat het veel te lang is afgedaan als iets waar we maar mee moeten dealen, iets wat je moet negeren en dat je gewoon even door moet zetten.

Het is waar dat we ermee moeten dealen, maar in de manier waarop we dat doen is nog een hele hoop te winnen. Zo zijn veel vrouwen uit balans zonder dat ze dit doorhebben. Dit uit zich weer in allerlei diverse gebieden.

Wanneer je leert hoe jouw cyclus echt in elkaar zit en je hier rekening mee kunt houden èn jouw lichaam op de juiste punten kunt ondersteunen dan helpt je dat ook business wise. Bijvoorbeeld dat je weet wanneer je ongeveer ovuleert in jouw cyclus en dat dat wel eens het beste moment kan zijn om die workshop die je wil geven in te plannen.

En als laatste wil ik het hebben over jouw doel hier op aarde

Want wil je hier eigenlijk doen? Los van jouw bedrijf en je doelen daarmee. Wie ben jij in de kern wanneer je je realiseert dat dat niet enkel je bedrijf is? Wanneer je jouw gouden ei vind, kun je jouw licht brengen naar de aarde. Dat is wat de bedoeling is en ook hetgeen waarmee jij volledig tot je recht gaat komen. Alle lessen voor deze module dragen bij aan deze reis, omdat je jezelf hier ook toe gaat staan deze reis te maken.

Na dit eerste deel van de training

 • Check_Icon
  Weet je welke (belemmerende) overtuigingen er in jou leven
 • Check_Icon
  Plan je bewuste momenten om even te ‘zijn’ in
 • Check_Icon
  Snap je hoe jouw lichaam functioneert en hoe je haar kunt ondersteunen
 • Check_Icon
  Ben je niet meer ondersteboven van andermans mening
 • Check_Icon
  Snap je het belang van zelfliefde en gùn je jezelf ook dit
 • Check_Icon
  Ken je jouw grenzen en geef je die krachtig aan
 • Check_Icon
  Weet je wat jouw doel hier op aarde is
 • Check_Icon
  Ben je in staat om los te laten en waar nodig mensen te vergeven
 • Check_Icon
  Kun je terugkomen bij je gevoel en omgaan met de emoties die daar leven
 • Check_Icon
  Maak je van jouw zelfzorg een prioriteit

Een overzicht van alle modules en lessen van deel I

Module 1: Zelfliefde

Les 1.1 Waarom zelfliefde?
Les 1.2 Wat is onvoorwaardelijke zelfliefde?
Les 1.3 Zelfliefde VS. Zelfzorg
Les 1.4 Leren voelen
Les 1.5 Omgaan met jouw emoties
Les 1.6 Leren vergeven
Les 1.7 Zorgen voor jouw lichaam

Module 2: Je bent je eigen grootste obstakel

Les 2.1 Zelfsabotage als copingmechanisme
Les 2.2 Waar sta je jezelf in de weg?
Les 2.3 Jouw aandacht leren shiften
Les 2.4 Maak van een mug geen olifant
Les 2.5 Grenzen leren aangeven
Les 2.6 Het boeit NIET wat anderen denken

Module 3: Hooggevoeligheid als kracht

Les 3.1 Ben jij hooggevoelig?
Les 3.2 Omgaan met over- of onderprikkeling op verschillende niveaus
Les 3.3 Jouw intuïtie
Les 3.4 Intuïtie of ego?

Module 4: Jouw cyclus

Les 4.1 De kracht van jouw cyclus
Les 4.2 Inzicht in jouw hormonen
Les 4.3 De winter: jouw menstruatie
Les 4.4 De lente: de aanloop naar de ovulatie
Les 4.5 De zomer: tijd voor de eisprong
Les 4.6 De herfst: daar gaan we weer…
Les 4.7 Wanneer je hormonaal uit balans bent

Module 5: Jouw doel hier op aarde

Les 5.1 De weg naar jouw goud
Les 5.2 Sta jezelf toe om jouw pad te bewandelen
Les 5.3 Wie moet jij zijn?

Toekomstige modules & lessen

De online training wordt aangevuld en verbeterd naar aanleiding van de reactie van deelnemers. Het kan dus zijn dat dit deel nog verder wordt aangevuld.

Inschrijven wachtlijst

De online training Animal Guided Business Mastery wordt momenteel gebouwd. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn van de lancering.