Animal Guided Business Mastery

Deel II

Animal & Spiritual Guidance

We zijn al snel geneigd om naar een coach te stappen, een extra training te volgen of een boek te lezen. Hoewel dat allemaal geen verkeerde dingen zijn – dit is immers ook een training – is er nog veel meer dat NU al voor je beschikbaar.

De natuur om ons heen draagt continu bij aan onze groei. Ze spiegelen boodschappen aan ons die precies het antwoord kunnen bevatten dat jij nodig hebt. Ik help je om deze lessen te zien en toe te passen in jouw leven èn bedrijf.

We gaan het hebben over de kracht van de natuur

De natuur is bizar mooi in al haar boodschappen, wanneer je leert om echt te kijken en te voelen gaat er een wereld voor je open. Denk aan het moment dat je voelt alsof je vast zit en spontaan komt er een haas op je pad die vol ergens naartoe rent. Of je ziet trekvogels allemaal een richting op gaan… Kortom: ze gaan allemaal regelrecht op hun doelen af. Wat betekent dit dan weer voor jou en jouw vraagstuk? De natuur en onze huisdieren triggeren ons op punten waar we mogen ontwikkelen en helpen ons tot het antwoord te komen dat allang in ons zit.

Dan gaan we aan de slag met de wet van aantrekking

Je zit jezelf meer in de weg dan je zelf doorhebt. Zelfsabotage komt in allerlei vormen en maten en vaak ook nog eens grotendeels onbewust. Daarom is dit een belangrijk onderdeel in dit eerste deel van de online training, omdat je hierdoor ook jezelf kunt belemmeren in je eigen succes.

Stel, jij wil graag een ton omzet per jaar gaan verdienen, maar je hebt een overtuiging dat rijke mensen arrogant zijn, dan zul je jezelf onopgemerkt in de weg gaan zitten. Je stelt dingen uit door oneindig te blijven hangen op hoe je website eruit ziet zodat je niet het èchte werk hoeft te doen.

Of wellicht zou jij graag voor een groot publiek willen spreken, maar laat jij jezelf nu nog niet zien doordat je bang bent voor wat mensen zullen vinden van jouw uiterlijk. ‘Eerst een beugel’, ‘eerst een mooie huid’ en dan…

Ik wil het ook hebben over jouw dier als spiegel

Veel mensen zijn zich niet eens bewust dat ze hooggevoelig zijn doordat het stereotype overheerst. Het type persoon dat zogenaamd onder een steen leeft en nooit op een feestje zal verschijnen.

Toch is dat lang niet altijd het geval, want je hebt ook extraverte hooggevoelige mensen die juist kunnen genieten van prikkels, maar wel op hun eigen manier.

Hooggevoeligheid is iets dat ik zie als een kracht doordat je meer oppikt vanuit jouw omgeving en via jouw intuïtie, maar wel iets waar je mee mag leren dealen doordat je meer ‘open’ staat. Wanneer je leert wat jouw krachten en valkuilen zijn, dan kun je hiermee rekening houden.

Ga je voor het eerst een webinar geven? Dan is het voor jou wellicht een goed idee om de dag ervoor en de dag erna jezelf rustig te houden ter voorbereiding en om weer op te kunnen laden bijvoorbeeld.

Of heb je juist een enorm lege agenda? Dan kan het voor jou juist een goed idee zijn om een lunch date met een vriend(in) in te plannen om te voorkomen dat je juist onderprikkelt raakt.

Jouw cyclus komt ook aan bod

Want lets face it: we hebben er nu eenmaal mee te maken. Ik vind dat het veel te lang is afgedaan als iets waar we maar mee moeten dealen, iets wat je moet negeren en dat je gewoon even door moet zetten.

Het is waar dat we ermee moeten dealen, maar in de manier waarop we dat doen is nog een hele hoop te winnen. Zo zijn veel vrouwen uit balans zonder dat ze dit doorhebben. Dit uit zich weer in allerlei diverse gebieden.

Wanneer je leert hoe jouw cyclus echt in elkaar zit en je hier rekening mee kunt houden èn jouw lichaam op de juiste punten kunt ondersteunen dan helpt je dat ook business wise. Bijvoorbeeld dat je weet wanneer je ongeveer ovuleert in jouw cyclus en dat dat wel eens het beste moment kan zijn om die workshop die je wil geven in te plannen.

En ik wil het ook hebben over de wet van aantrekking

De wet van aantrekking en manifesteren wordt al snel gezien als zweverig en een makkelijke manier van rijk worden voor coaches. Ik kan het sceptische begrijpen, maar het legt direct het probleem bloot dat er is: men vertouwd niet. En als iets belangrijk is voor de wet van aantrekking dan is het wel vertrouwen. De wet werkt namelijk áltijd voor je, je kunt dat niet kapot maken enkel blokkeren. Ik leer je alle ins en outs van de wet van aantrekking en hoe het voor je kan werken.

Na dit tweede deel van de training

 • Check_Icon
  Heb je een hele nieuwe wereld ontdekt
 • Check_Icon
  Ben je je bewust hoe de natuur om jou heen antwoorden kan geven op jouw vragen
 • Check_Icon
  Zie je wat de dieren in en om jouw huis voor boodschappen aan je geven
 • Check_Icon
  Ben je meer vertrouwd met het ontvangen van signalen van 'de andere kant'
 • Check_Icon
  Begrijp je hoe de wet van aantrekking werkt en ook waarom het nu niet lijkt te werken voor jou
 • Check_Icon
  Heb je kennis gemaakt met deze mooie wereld zonder dat je een geiten wollen sokken vrouwtje bent geworden

Een overzicht van alle modules en lessen van deel II

Module 6: De wet van aantrekking

Les 6.1 Wat is de wet van aantrekking?
Les 6.2 De emotieladder
Les 6.3 Manifesteren kun je leren
Les 6.4 Hoe dieren ons helpen bij de wet van aantrekking

Module 7: Boodschappen uit de natuur

Les 7.1 Het ontvangen van signalen
Les 7.2 Wie stuurt jou die boodschappen?
Les 7.3 Hoe interpreteer je die boodschappen nou goed?
Les 7.4 Dieren en hun symboliek

Module 8: De kracht van jouw (huis)dieren

Les 8.1 Hoe huisdieren ons spiegelen
Les 8.2 Hoe interpreteer je de boodschappen van jouw dier
Les 8.3 Communiceren met dieren de basis

Toekomstige modules & lessen

Deel II van de online training wordt momenteel nog gebouwd, hierdoor kun je de training tijdelijk zeer voordelig aanschaffen. Op 6 november komt dit deel live, tot die tijd wordt het hier aangevuld met informatie.

Inschrijven wachtlijst

De online training Animal Guided Business Mastery wordt momenteel gebouwd. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn van de lancering.