Animal Guided Business Mastery

Deel III

Jouw droombedrijf

Met de kennis en tools die je hebt verkregen in de eerste twee delen ben je klaar om alles in de praktijk te implementeren. Dit is waar jouw groei en kracht ligt.

We gaan aan de slag met het bouwen van jouw bedrijf op jouw voorwaarden vanuit de kennis die je nu over jezelf hebt. Niet meer samenwerken met mensen die jou in de kern niet liggen. Niet wakker liggen van een onredelijke klant omdat je weet dat het los staat van jou.

The best is yet to come.

We beginnen met de reis naar meer zelfliefde

Wanneer je stopt met het koppelen van jouw eigenwaarde aan wat anderen wel of niet doen zul je niet alleen een gelukkiger mens worden: het zal ook een positief effect hebben op je hele bedrijf. Want je durft te staan voor wat je gelooft. Je ownt je prijzen want je weet dat een ‘nee’ los staat van jou als persoon en je durft groot te dromen, want wat anderen zeggen boeit niet meer.

Daarna gaan we aan de slag met jouw mindset

Je zit jezelf meer in de weg dan je zelf doorhebt. Zelfsabotage komt in allerlei vormen en maten en vaak ook nog eens grotendeels onbewust. Daarom is dit een belangrijk onderdeel in dit eerste deel van de online training, omdat je hierdoor ook jezelf kunt belemmeren in je eigen succes.

Stel, jij wil graag een ton omzet per jaar gaan verdienen, maar je hebt een overtuiging dat rijke mensen arrogant zijn, dan zul je jezelf onopgemerkt in de weg gaan zitten. Je stelt dingen uit door oneindig te blijven hangen op hoe je website eruit ziet zodat je niet het èchte werk hoeft te doen.

Of wellicht zou jij graag voor een groot publiek willen spreken, maar laat jij jezelf nu nog niet zien doordat je bang bent voor wat mensen zullen vinden van jouw uiterlijk. ‘Eerst een beugel’, ‘eerst een mooie huid’ en dan…

Ik wil het ook hebben over jouw hooggevoeligheid

Veel mensen zijn zich niet eens bewust dat ze hooggevoelig zijn doordat het stereotype overheerst. Het type persoon dat zogenaamd onder een steen leeft en nooit op een feestje zal verschijnen.

Toch is dat lang niet altijd het geval, want je hebt ook extraverte hooggevoelige mensen die juist kunnen genieten van prikkels, maar wel op hun eigen manier.

Hooggevoeligheid is iets dat ik zie als een kracht doordat je meer oppikt vanuit jouw omgeving en via jouw intuïtie, maar wel iets waar je mee mag leren dealen doordat je meer ‘open’ staat. Wanneer je leert wat jouw krachten en valkuilen zijn, dan kun je hiermee rekening houden.

Ga je voor het eerst een webinar geven? Dan is het voor jou wellicht een goed idee om de dag ervoor en de dag erna jezelf rustig te houden ter voorbereiding en om weer op te kunnen laden bijvoorbeeld.

Of heb je juist een enorm lege agenda? Dan kan het voor jou juist een goed idee zijn om een lunch date met een vriend(in) in te plannen om te voorkomen dat je juist onderprikkelt raakt.

Jouw cyclus komt ook aan bod

Want lets face it: we hebben er nu eenmaal mee te maken. Ik vind dat het veel te lang is afgedaan als iets waar we maar mee moeten dealen, iets wat je moet negeren en dat je gewoon even door moet zetten.

Het is waar dat we ermee moeten dealen, maar in de manier waarop we dat doen is nog een hele hoop te winnen. Zo zijn veel vrouwen uit balans zonder dat ze dit doorhebben. Dit uit zich weer in allerlei diverse gebieden.

Wanneer je leert hoe jouw cyclus echt in elkaar zit en je hier rekening mee kunt houden èn jouw lichaam op de juiste punten kunt ondersteunen dan helpt je dat ook business wise. Bijvoorbeeld dat je weet wanneer je ongeveer ovuleert in jouw cyclus en dat dat wel eens het beste moment kan zijn om die workshop die je wil geven in te plannen.

En als laatste wil ik het hebben over jouw doel hier op aarde

Want wil je hier eigenlijk doen? Los van jouw bedrijf en je doelen daarmee. Wie ben jij in de kern wanneer je je realiseert dat dat niet enkel je bedrijf is? Wanneer je jouw gouden ei vind, kun je jouw licht brengen naar de aarde. Dat is wat de bedoeling is en ook hetgeen waarmee jij volledig tot je recht gaat komen. Alle lessen voor deze module dragen bij aan deze reis, omdat je jezelf hier ook toe gaat staan deze reis te maken.

Na dit eerste deel van de training

 • Check_Icon
  Ben jij in staat een bedrijf op te zetten op jouw eigen voorwaarden
 • Check_Icon
  Kun je dankzij deel I belemmerende overtuigingen rondom een succesvol bedrijf meteen tackelen waardoor je ongekend kunt groeien
 • Check_Icon
  Weet je welke marketing strategieën er zijn, wat bij jou past en hoe je dat opzet
 • Check_Icon
  Weet je hoe je mensen kunt aantrekken die ècht bij jou passen
 • Check_Icon
  Voelt verkopen niet meer ‘vies’ voor jou, doordat je weet hoe je dat op een prettige manier doet

Een overzicht van alle modules en lessen van deel III

Module 9: Jij als ondernemer

Les 9.1 Wie wil jij zijn?
Les 9.2 Wat is succes voor jou?
Les 9.3 Jouw dromen & doelen
Les 9.4 Omgaan met ambitie

Module 10: Lets talk money

Les 10.1 Wat vertel jij jezelf over geld?
Les 10.2 Het belang van cijfers bijhouden
Les 10.3 Jouw omzetdoel
Les 10.4 Het verband tussen zelfliefde en geld
10.5 Het verband tussen de prijs en het aantrekken van jouw ideale doelgroep

Module 11: Jouw droomklant

Les 11.1 Met wie wil jij werken?
Les 11.2 Waar bevind jouw ideale klant zich nu?
Les 11.3 Het belang van de juiste boodschap

Module 12: Diensten

Les 12.1 Hoe bouw je jouw diensten op?
Les 12.2 Eerst verkopen en dan gaan maken
Les 12.3 Gratis, entry, core, premium

Module 13: Marketing & sales

Les 13.1 Verschillende marketingstrategieën
Les 13.2 Starten met een e-maillijst
Les 13.3 Verkopen zonder salesy te zijn

Toekomstige modules & lessen

Deel III van de online training wordt momenteel nog gebouwd, hierdoor kun je de training tijdelijk zeer voordelig aanschaffen. Op 1 januari 2024 komt dit deel live, tot die tijd wordt het hier aangevuld met informatie.

Inschrijven wachtlijst

De online training Animal Guided Business Mastery wordt momenteel gebouwd. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn van de lancering.