Female
Leader
App

Bouw het bedrijf van je dromen op je eigen voorwaarden

Ondernemende vrouwen zijn toch wel mijn favoriete doelgroep. Ik vind het gewoon fantastisch wanneer vrouwen hun dromen achterna gaan en verschil willen maken in een – veelal door mannen gedomineerde – wereld.

Sinds mijn eigen overstap naar fulltime ondernemen heb ik een hoop mogen leren. Ze zeggen niet voor niets dat ondernemer één van de meest extreme manieren van persoonlijke ontwikkeling is.

De kennis die ik heb opgedaan, zit en wordt verwerkt in de Female Leader App waarmee ik zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers wil helpen om in hun kracht te staan en hun bedrijf in te richten op een manier dat bij hen past.

Ik geloof in drie steunpilaren bij het ondernemen: de mens, hulp om ons heen en sterke marketing.

En deze drie steunpilaren zitten verwikkeld in de trainingen in de Female Leader App. You see, het één kan niet zonder het ander. Want je kan een geweldig sterke strategie hebben, als jij als mens er helemaal af ligt dan gaat het níks voor je doen.

Je kan als mens fantastisch in je vel zitten, super fijne energie hebben om op aan te gaan, maar alsnog niet verder komen doordat je strategie niet klopt.

En daarnaast hoeft het allemaal ook niet alleen. Veel ondernemers die ik spreek en heb geholpen beginnen over ‘ik wil het eerst nog even zelluf doen’. Dat snap ik en dat is ook goed, maar het hóeft niet.

Overal om ons heen is hulp aanwezig. Zowel in de vorm van (business) coaches en trainingen als in de vorm van de wet van aantrekking en de dieren om ons heen die ons spiegelen wat we nodig hebben.

De insteek van de Female Leader App is dus ook praktisch, nuchter met een snufje zweverigheid. Precies zoals ik ook ben.

Ik geloof in drie steunpilaren bij het ondernemen: de mens, hulp om ons heen en sterke marketing.

En deze drie steunpilaren zitten verwikkeld in de trainingen in de Female Leader App. You see, het één kan niet zonder het ander. Want je kan een geweldig sterke strategie hebben, als jij als mens er helemaal af ligt dan gaat het níks voor je doen.

Je kan als mens fantastisch in je vel zitten, super fijne energie hebben om op aan te gaan, maar alsnog niet verder komen doordat je strategie niet klopt.

En daarnaast hoeft het allemaal ook niet alleen. Veel ondernemers die ik spreek en heb geholpen beginnen over ‘ik wil het eerst nog even zelluf doen’. Dat snap ik en dat is ook goed, maar het hóeft niet.

Overal om ons heen is hulp aanwezig. Zowel in de vorm van (business) coaches en trainingen als in de vorm van de wet van aantrekking en de dieren om ons heen die ons spiegelen wat we nodig hebben.

De insteek van de Female Leader App is dus ook praktisch, nuchter met een snufje zweverigheid. Precies zoals ik ook ben.

Meer weten over de Female Leader
App? Neem een kijkje op de website.